MARLOES TAMMINGA 

 
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • LinkedIn App Icon

Life is better when you're laughing

WIE BEN IK?

Ik probeer in het leven zo veel mogelijk te lachen, om grappige situaties, maar het liefst om mijzelf. Niks zo ontspannends dan een avond lekker hard lachen om niks en om alles. Daar kun je mij erg blij mee maken. 

Ik ben afgestudeerd in arbeids- en familiesociologie aan de RUG. Tijdens deze studie word je goed opgeleid om op de universiteit een onderzoek te doen of daarover beleid te schrijven, maar de arbeidsmarkt staat wel erg ver weg. Na mijn afstuderen duurde het dus echt wel even voordat het sollicitatiekwartje viel. Toen ik door kreeg dat netwerken en het zoeken naar een stageplaats mij veel meer opleverde dan solliciteren op een vacature waar wel 200 mensen op reageerden, had ik uiteindelijk zelfs keus uit twee banen. Mijn werkzame leven begon in het uitzendwezen. Ik heb een aantal jaren gewerkt bij verschillende uitzendbureau’s als intercedent en later vestigingsmanager. Toen er als re-integratieconsulent steeds meer werk was heb ik de overstap gemaakt naar de re-integratiewereld. De laatste jaren werk ik op verschillende plekken bij gemeenten binnen de arbeidsbemiddeling. Ik geef trainingen en begeleid mensen bij welke stappen ze kunnen zetten naar een baan. 

Dit doe ik bij mijn baan als trainer van gemeente Midden Groningen en als loopbaanbegeleider/trainer bij mijn eigen coachingsbureau de SollicitatieMentor. Het zoeken naar een manier waarop je het solliciteren weer leuk kunt maken en effectiever kunt zoeken, dat is voor mij iedere keer weer een feestje. 

 

Met de SollicitatieMentor ben ik een sollicitatiepoetser. Ik fris je sollicitatievaardigheden weer op zodat je weer geïnspireerd aan de slag kunt. Mijn specialiteiten zijn een pakkend CV maken, Social Media en  Personal Branding. 

 Ik hou ervan mijzelf uit te dagen en doelen te stellen. Op dit moment ben ik mij als profielfotograaf steeds verder aan het bekwamen. Wil je weten wat ik daarmee doe, kijk dan ook op mijn andere site: zuverloesfotografie.